Over Linde

Na 7 jaar ervaring in het opzetten, organiseren en uitvoeren van de strandbewaking door professionele KNRM Lifeguards, langs de Nederlandse kust was het tijd voor verandering. Ik heb mijn baan bij de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij, in 2018, ingeruild voor een nieuw avontuur en gestart met mijn eigen onderneming: Blijven Drijven!


Als moeder van Tijmen voel ik mij verantwoordelijk voor de veiligheid van mijn kind. Omdat Tijmen het gevaar van water, op jonge leeftijd, niet zag en ik de kans op mogelijke verdrinking zo klein mogelijk wilde houden, ben ik opzoek gegaan naar een overlevingscursus in de omgeving Haarlem.


Nadat ik bij familie een filmpje zag van een jongetje van 15 maanden die zelfstandig van zijn buik naar zijn rug kon draaien, ging drijven en kon ademen, ben ik online gaan zoeken naar mogelijkheden om Tijmen in te schrijven voor een dergelijke cursus. Omdat in 2017 alleen in Amsterdam, Houten en Nijmegen zelf redzaamheid cursussen voor de allerkleinsten werden aangeboden, besloot ik om zelf de instructeursopleiding te volgen en Blijven Drijven op te starten in Haarlem e.o.


Ik koos bewust voor het volgen van de intensieve opleiding bij Infant Aquatics in Colorado, Amerika omdat ik wilde leren van 'the best of the best'. Instructeur en eigenaresse Judy Heumann (toen 72 jaar) en haar dochter Kyla Blum hebben mij klaargestoomd en alle vaardigheden aangeleerd zodat ik nu gecertificeerd in Nederland de allerkleinste kinderen zwem-en drijfvaardigheden kan aanleren om te overleven bij een onverwachte val in het water.


Veiligheid, vriendelijkheid en vertrouwen vind ik belangrijke uitgangspunten voor een leven lang plezier in het water. Ik kijk er naar uit om jouw kind zelfredzaam te maken in het water!

© 2016 Infant Aquatics, LLC

Home (English)

Lesaanbod

Lesaanbod