Zwem-Drijf-Zwem!
Overlevingszwemmen voor de allerkleinsten

Over Linde

Na 7 jaar ervaring in het opzetten, organiseren en uitvoeren van de strandbewaking door professionele KNRM Lifeguards, langs de Nederlandse kust was het tijd voor verandering. Ik heb mijn baan bij de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij opgezegd en ben gestart met mijn eigen onderneming: Blijven Drijven!

Als moeder van een zoon (Tijmen, 1 jaar) voel ik mij zeer verantwoordelijk voor de veiligheid van mijn kind. Omdat Tijmen het gevaar van water niet ziet en ik de kans op mogelijke verdrinking zo klein mogelijk wil houden, ben ik opzoek gegaan naar een overlevingscursus in de omgeving Haarlem.

Nadat ik bij familie een filmpje zag van een jongetje van 15 maanden die zelfstandig van zijn buik op zijn rug kon draaien, ging drijven en kon ademen, ben ik online gaan zoeken naar mogelijkheden om Tijmen in te schrijven voor een dergelijke cursus. Omdat alleen in Amsterdam, Houten en Nijmegen zwem-drijf-zwem cursussen voor de allerkleinsten werden aangeboden, besloot ik om zelf de instructeurscursus te volgen en Blijven Drijven op te starten in Haarlem e.o.

Ik koos heel bewust voor het volgen van de intensieve instructeursopleiding bij Infant Aquatics in Colorado, Amerika omdat ik wilde leren van de best of the best. Instructeur en eigenaresse Judy Heumann en haar dochter Kyla Blum hebben mij klaargestoomd en alle vaardigheden aangeleerd zodat ik nu gecertificeerd in Nederland de allerkleinste kinderen zwem- en overlevingsvaardigheden kan aanleren. 

Veiligheid, vriendelijkheid en vertrouwen vind ik belangrijke uitgangspunten voor een leven lang plezier in het water. Ik kijk er naar uit om jouw kind de zwem-en drijfvaardigheden aan te leren!

© 2016 Infant Aquatics, LLC