Zwem-Drijf-Zwem!
Overlevingszwemmen voor de allerkleinsten

Lesaanbod 

Blijven Drijven heeft diverse lesprogramma's. Je kind krijgt privéles
Lessen worden gegeven in het warmwater zwembad van sportcentrum Kenamju in Haarlem. Lesdagen zijn maandag tot en met vrijdag tussen 7:30 en 10:00 uur. Diverse startdata en een introductieles zijn in overleg mogelijk. Een privéles duurt 10 tot 20 minuten per kind.

Blijven Drijven verzorgt de volgende programma's: 

 • Pré-survival babyzwemmen
  6 groepslessen van 30 minuten voor baby's vanaf 2 maanden tot 1 jaar. Maximaal 4 baby's met elk één ouder in het water. Combinatie van liedjes zingen, drijven, spelen en plezier maken. Watervrij worden, zelfstandig leren drijven op de rug en leren adem vasthouden onder water. 
  Tarief €100,- 

 • Drijf! Programma
  16 lessen (4 weken) van 10 minuten voor baby’s die kunnen rollen. Je kind leert in het water van buik naar rug te draaien en te drijven. 
  Tarief €550,- 

 • Pré Funday groepsles
  6 groepslessen van 30 minuten voor kinderen <2 jaar die het Drijf! programma hebben afgerond. Samen met je kindje deelnemen aan de wekelijkse Pré Funday groepsles. Tijdens deze les worden de drijfvaardigheden bijgehouden en maken we samen plezier in het water.  
  Tarief € 100,-

 • Zwem-drijf-zwem! Programma
  24 lessen (6 weken) van 10 minuten voor kinderen vanaf lopen tot 4 jaar. Je kind leert omrollen naar de rug, ademhalen, drijven, terug rollen naar de buik en verder zwemmen.
  Tarief €750,- 

 • Funday! groepsles 
  6 groepslessen van 30 minuten voor kinderen >2 jaar die het Zwem-drijf-zwem! programma hebben afgerond. Maximaal 4 kinderen per groep, wekelijks 1 groepsles. Doel: de zwem-en drijfvaardigheden perfectioneren en spelenderwijs plezier maken in het water. Een goede voorbereiding op de spring, klim, glij en duik vaardigheden
  Tarief € 100,-
 • Zwem-drijf-zwem PLUS! Programma
  12 lessen (3 weken) van 20 minuten voor kinderen vanaf 4 tot 5 jaar. Je kind leert middels de snelcursus omrollen naar de rug, ademhalen, drijven, terug rollen naar de buik en verder zwemmen. Goede voorbereiding op het regulier diploma zwemmen.
  Tarief €750,

Na het afronden van het zwem-drijf-zwem programma beheerst het kind, volledig gekleed, de aangeleerde vaardigheden!

Liever eerst samen spelenderwijs watervrij worden? Probeer dan het ouder-kind zwemmen. 
 • Ouder-kind zwemmen 
  Woensdagochtend les van 9:15 tot 9:45 uur voor kinderen van 3 maanden tot 2 jaar.
  Woensdagochtend les van 10:00 tot 10:30 voor kinderen van 2 tot 4 jaar.
  Vrijdagochtend van 9:45 tot 10:15 uur voor kinderen van 1 tot 4 jaar.
  Tarief € 7,50 per les / €50,- voor een 8-strippenkaart.