Zwem-Drijf-Zwem!
Overlevingszwemmen voor de allerkleinsten

Blijven oefenen

Het is belangrijk dat je kind, na afronding van de cursus, de aangeleerde vaardigheden blijft oefenen. Zorg ervoor dat je kindje geen zwembandjes draagt, dit stimuleert namelijk de verticale positie in het water terwijl je kind juist horizontaal heeft leren zwemmen en drijven! 

Onder de noemer Funday! biedt Blijven Drijven vervolglessen aan waarbij je kind in groepjes van maximaal 4 kinderen, wekelijks 30 minuten op speelse wijze plezier beleeft in het water en de aangeleerde zwem-en drijfvaardigheden blijft beheersen. Je kunt er ook voor kiezen om door te gaan met privélessen. Ouders krijgen aan het einde van de cursus basisvaardigheden aangereikt om het zwemmen en drijven van je kind te onderhouden zodat je ook samen kunt zwemmen.

 • Funday! Groepslessen
  6 lessen (1x per week) van 30 minuten gedurende zes weken voor kinderen die het zwem-drijf-zwem programma hebben afgerond. 
  Tarief €100,-
   
 • Privéles 
  10-20 minuten privéles waarbij de zwem-en drijfvaardigheden worden geperfectioneerd en extra vaardigheden voor de doorstroom naar het diploma zwemmen worden aangereikt. In overleg kan een dag en tijdstip worden gekozen. 
  Tarief € 32,50 per les.  
 • Vrij zwemmen
  Omdat veel zwembaden zwembandjes verplichten, biedt Blijven Drijven de mogelijkheid om zelf met je kindje te zwemmen in het zwembad van Kenamju. Je kiest HIER zelf een beschikbare dag en tijdstip wat jou schikt. Dit is exclusief voor cursisten die het Blijven Drijven programma hebben gevolgd. Samen plezier maken in het water! Geen instructeur aanwezig. Begeleiding van ouder verplicht. Tarief € 7,50 voor 30 minuten zwemmen (ouder gaat gratis mee).

 • Ouder - kind zwemmen
  Met ouder/verzorger in het water onder begeleiding van instructeur Linde samen 30 minuten afwisselende oefeningen in het water en liedjes zingen. Samen plezier maken in het water. Een kwartier voor-en na de les mag je vrij zwemmen en spelen. Aanmelden is niet nodig en introducés zijn welkom. De groep is meestal 8 tot 10 kindjes + ouders groot. 
  Tarief € 7,50 per les per kind (ouder gratis). 

Zwem-drijf-zwem is een uitgebreid en uniek programma voor het aanleren van zwem-en drijfvaardigheden. De allerbeste bescherming voor je kind ben jezelf. Deze lessen zijn slechts het begin van een leven lang plezier en veiligheid in en rond het water. Blijven oefenen is essentieel voor het behouden en verbeteren van de vaardigheden. Daarom vind je HIER zwemtips voor ouders om samen met je kind te zwemmen.