Zwem-Drijf-Zwem!
Overlevingszwemmen voor de allerkleinsten

Blijven oefenen

Het is belangrijk dat je kind, na afronding van de cursus, de aangeleerde vaardigheden blijft oefenen. Zorg ervoor dat je kindje geen zwembandjes draagt, dit stimuleert namelijk de verticale positie in het water terwijl je kind juist horizontaal heeft leren zwemmen en drijven! 

Blijven Drijven biedt diverse opties voor vervolglessen. Je kiest voor privéles, groepsles of vrij zwemmen. Ouders krijgen aan het einde van de cursus basisvaardigheden aangereikt om het zwemmen en drijven van je kind te onderhouden zodat je ook zelfstandig samen kunt zwemmen.

 • Privéles 
  15 minuten privéles waarbij de reeds aangeleerde zwem-en drijfvaardigheden worden geperfectioneerd. In overleg kan een dag en tijdstip worden gekozen. 
  Tarief € 32,50 per les.  
 • Vrij zwemmen (Tijdelijk niet beschikbaar i.v.m. COVID-19) 
  Omdat veel zwembaden zwembandjes verplichten, biedt Blijven Drijven de mogelijkheid om zelf met je kindje te zwemmen in het zwembad van Kenamju. Je kiest HIER zelf een beschikbare dag en tijdstip wat jou schikt. Dit is exclusief voor cursisten die het Blijven Drijven programma hebben gevolgd. Samen plezier maken in het water! Geen instructeur aanwezig. Begeleiding van ouder verplicht.
  Tarief € 7,50 voor 30 minuten zwemmen (ouder gaat gratis mee).

 • Ouder - kind zwemmen
  Groepsles met maximaal 8 ouders/verzorgers in het water onder begeleiding van een instructeur. Samen 30 minuten afwisselende oefeningen en liedjes zingen. Deze groepsles boek je via de website van Kenamju en is ook geschikt voor kinderen die nog geen privélessen hebben gevolgd. Het lesschema en meer informatie vind je HIER.
  Tarief € 10,00 per les per kind (ouder gratis). 

Zwem-drijf-zwem is een uitgebreid en uniek programma voor het aanleren van zwem-en drijfvaardigheden. De allerbeste bescherming voor je kind ben jezelf. Deze lessen zijn slechts het begin van een leven lang plezier en veiligheid in en rond het water. Blijven oefenen is essentieel voor het behouden en verbeteren van de vaardigheden. Daarom vind je HIER zwemtips voor ouders om samen met je kind te zwemmen.